<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d21302777\x26blogName\x3dCaptain+Greedo\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://captaingreedo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/\x26vt\x3d6731090629841357909', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Autors:

samnmax
Captain Greedo

Search your feelings
You will know it to be true
Cerca al blog



Arxius

Mitomania:

Videojocs clàssics Sèries mitiquèrrimes Sèries flèntiques Còmics hèctics Còmics mèlfics
Optimitzat per a la Rabosa de Foc

Locations of visitors to this page
    Subscriu-te

28 de febrer 2006

 

P P P P P, P P P P P do the Pingu



Continuant amb el tema del Pingu, en consultar la Wikipedia per saber-ne l'origen (resulta que és de Suïssa), ens trobem amb el següent:
In 1989, David Hasselhoff released (in Switzerland only) the single "Pingu Dance", a rap song based on the Pingu shorts and featuring a number of samples of Pinguish.
Un moment. A veure si ho hem entés bé. David Hasselhoff vigilante-de-la-playa? David Hasselhoff - Michael Knight, de la "Fundación para la Ley y el Orden"? No pot ser.
Desgraciadament, és cert. El títol del post és part de la lletra d'aquesta cançó. Pobre Pingu...

Es veu que el tio, a part de ser un actor patata, té una carrera musical i tot. Podeu comprovar-ho a la seva web o, si sou prou masoquistes, baixar-vos alguna cançó d'aqui. Però per a veritable mostra del seu talent, us recomanem aquest impressionant video. (Es recomana inhibidor d'arcades) Si preferiu estalviar-vos el disgust, podeu llegir el divertit comentari que en fan aquí.




24 de febrer 2006

 

Pandèmia al canto!


El cabró de fong
Aquests dies es parla molt de la grip plumífera i del perill potencial que suposa. Però al mateix temps s'està extenent un pandèmia que deixa en ridícul al H5N1 i companyia. Es tracta d'una infecció fúngica, la Chytridiomicosis, causada pel fong Batrachochytrium dendrobatidis que està aniquilant famílies senceres de granotes i altres amfíbis. Alguns estudis el fan culpable en part de la desaparició del 30% d'espècies de granotes durant els últims 15 anys! (per als d'esperit científic, articles al PubMed). Segur que no se li dedicaran tants esforços com a la grip aviar però hi ha molta penya que ho desitjaria:
  • La rana Gustavo
  • Jabba el Hutt
  • La mascota del rentaplats Froggy
  • Crazy frog
  • El Saab Toad, un model de cotxe (Saab "sapo" jeje)
  • Sapo, un dels dolents de X-men
  • Tots els alienígenes d'aspecte amfíbic de les pel·lícules de sèrie B



23 de febrer 2006

 

Video i so en un IBM PC


Mireu el que fa aquest tio (bastant geek, per cert, només cal veure com escriu de ràpid) amb un IBM PC original, el precursor dels actuals PCs, de l'any 1981.




Més informació a www.oldskool.org



 

AYBABTU


Després d'alguns comentaris que qüestionaven la virilitat de l'osset Feluc si se l'enfrontava amb el no menys mític Pingu, vaig visitar un parell de webs relacionades amb l'esfenicídid plastinomorf (no us perdeu la web oficial, brutal!). Una de les múltiples pàgines de fans seus que vaig visitar és aquesta. A part d'un disseny espantós i un entusiasme extraexpansiu pel pingüí en qüestió (no cal dir que la pàgina és japo), el que m'ha cridat l'atenció és l'existència de diversos exemples d'engrish en els seus textos.

Per als no iniciats: es coneix com a engrish les traduccions a l'anglès (normalment del xinès o japonès) diguem-ne... poc afortunades. Ja sé que no està bé riure's dels esforços d'altres cultures per aprendre una llengua ( i menys amb alfabets i sistemes lingüístics diferents), però que carai, alguns són francament divertits. La bíblia de l'engrish és sens dubte engrish dot com, hi podeu trobar centenars d'exemples classificats per temàtica i si mai trobeu algunes instruccions d'algun aparatet que hagueu comprat als xinos les podeu enviar.

Un dels exemples d'engrish que ha pujat al panteó del Frikisme és AYBABTU, inicials de la "frase":
"All your base are belong to us"

Forma part de la presentació absolutament delirant del joc Zero Wing, aparegut el 1989 i perpetrat per Toaplan (diria que era per a la Mega Drive).
No cal tenir el Proficiency per comprovar que la frase atempta contra la gramàtica, la teologia i la geometria (Ignatius J. Reilly dixit). La frase va tenir un enorme èxit fins a convertit-se en un clàssic friqui per excel·lència: ha aparegut en múltiples sèries, còmics, etc.

  • AYBABTU té fins i tot una entrada a la Wiquipèdia
  • Aquí teniu el video complet de la presentació (MOLT recomanable, sobretot amb so!)


For great justice!



22 de febrer 2006

 

Big Brother is watching you...



Hi ha vàries webs que mostren webcams de tot el món, però normalment hi apareixen càmeres el propietari de les quals ha n'ha publicat l'existència. En aquesta en concret surten càmeres trobades automàticament per la xarxa, encara que el propietari les hagi fet públiques o no.
La majoria són càmeres de seguretat en empreses, departaments i classes d'universitats... Però també podem veure els pingüins del zoo de Tokio :)

O sigui que el proper dia que feu el gos a la feina quan el jefe és de vacances, ja sabeu: potser us està vigilant des de Tahiti...



20 de febrer 2006

 

Ovació!


urs faelucis
De totes les referències culturals que rebem al llarg de la nostra vida (especialment durant la infantesa), algunes contribueixen de forma definitiva a la formació del nostre caràcter. Una de les meves (i estic segur que de molts del nascuts a finals dels 70 i principis dels 80) és sense cap mena de dubte l'osset Feluc.
La sèrie de l'osset Feluc va ser emesa a Tv3 fa ... molts anys. D'origen polonès i filmada amb la tècnica Stop Motion, explicava les històries de l'osset amb una estructura de capítol estàndard. Se'ns presentava l'osset just al moment d'anar-se'n al llit, moment que aprofitava per explicar-nos com li havia anat el dia amb els seus simpàtics amiguets de peluix. Un cop ens havia il·lustrat amb les seves històries, ens desitjava una bona nit i s'adormia amb la satisfacció d'haver complert el seu deure de formació moral.
El titol original de la sèrie és Miś Uszatek i probablement no hi ha cap nen de Polònia i d'altres països de l'est que no el conegui.
Uns quants enllaços:



18 de febrer 2006

 

Sam & Max are back!


Bones notícies per als fans del duo canino-lagomorf creat per Steve Purcell. Després de la sonada i aberrant cancel·lació per part de Lucasarts de la seqüela Sam & Max 2: Freelance Police, s'ha confirmat el desenvolupament d'un nou joc per part de Telltale Games. Més informació aquí.


Sam & Max

A més, en aquesta mateixa web podeu trobar una nova aventura dels nostres herois en un format de còmic-web molt interessant: primera pàgina - darrera pàgina (L'autor va afegint pàgines regularment)

Per als que no coneguin aquest parell, Sam i Max són dos personatges de còmic que van aparèixer per primer cop el 1987. Segurament molts de vosaltres els coneixeu pel fantàstic joc d'ordinador en forma d'aventura gràfica Sam & Max: Hit the road, produït per Lucasarts el 1993.



 

Benvinguts a Captain Greedo


Avui es posa en marxa aquest blog on podreu trobar informació i notícies sobre temes de màxim interès mundial. Del títol del blog es dedueix que la temàtica serà força friqui-giqui.

El nostre departament de producció web està destinant molts recursos per millorar el disseny i continguts addicionals de la pàgina. Estigueu a l'aguait de noves actualitzacions! Esperem els vostres comentaris.

Per declarar formalment inagurat aquest blog, unes paraules del sempre cordial Emperador Palpatine:

"Now witness the firepower of this fully armed and operational blog station!"