<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d21302777\x26blogName\x3dCaptain+Greedo\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/\x26vt\x3d4868541815134982328', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Autors:

samnmax
Captain Greedo

Search your feelings
You will know it to be true
Cerca al blogArxius

Mitomania:

Videojocs clàssics Sèries mitiquèrrimes Sèries flèntiques Còmics hèctics Còmics mèlfics
Optimitzat per a la Rabosa de Foc

Locations of visitors to this page
    Subscriu-te

21 de setembre 2006

 

SuperfotoEl senyor Thierry Legault ha fet una foto macroimpressionant: el trànsit de la ISS i l'Atlantis per davant del sol. Feu clic aquí per a veure la imatge en alta resolució (JPEG 2580 x 2580).


(Vist a Tinselman)

Actualització: Molina!! Cuando tu vas yo vuelvo. El rei del temps: super superman...

Ben vist samnmax.20 de setembre 2006

 

CartoPer contrarestar l'extrema frivolitat dels últims articles i per demostrar que els components de la Captaingreedo crew tenen vida real, un recull de recursos relacionats amb un dels temes amb el qual estic més relacionat professionalment, la cartografia:

Cartografia activista

Exemples de com usar la cartografia per a la lluita contra el sistema (música radical de fons). La NYC Guide to War Profiters, o com fer un tour per la ciutat dels gratacels visitant els vultúrids que treuen profit de la guerra a l'Iraq. Podeu descarregar-vos les dues parts del mapa aquí (787 Kb PNG) i aquí (681 Kb PNG).


Una iniciativa per concienciar sobre l'abast de la guerra bruta contra el terrorisme: el mapa de les rutes seguides pels avions de la CIA que transporten presoners per a ser interrogats (+ info i imatge amb resolució més gran aquí). Forma part d'un projecte de Trevor Paglen i John Emerson (aquest últim té projectes molt interessants relacionats amb la cartografia) per al colectiu Clockshop.


Cartografia social

Es poden trobar centenars d'exemples de cartografia aplicada a la divulgació en temes socials. M'han agradat especialment The Tobacco Atlas Online, de presentació tradicional però amb una gran quantitat de dades i The Social Watch Map, una apliació flash amb dades de població i índexs de pobresa presentades de forma molt entenedora. Tot i que es tracti estrictament de cartografia, és molt recomanable visitar Gapminder:


Gapminder is a non-profit venture for development and provision of free software that visualise human development.


Si el seu objectiu es transmetre idees a través de les diferents presentacions, ho aconsegueixen de forma espectacular. Doneu un cop d'ull a les diferents presentacions sobre salut, pobresa, evolució de la població, etc.


Cartografia de la ciència

Überflèntica exposició a NY : "Places & Spaces: Mapping Science". Per als que no ens podem permetre anar-hi, la seva web ofereix tots els mapes que s'hi mostren. Tots ells tenen interès per als que els agradin els mapes, però a mi m'han agradat especialment els mapes conceptuals que mostren relacions existents entre àrees de la ciència o publicacions científiques. Podeu xafardejar per la galeria de mapes.


Cartografia de la incultura

Fool's World Map, força divertit, mireu l'historial de modificacions per obtenir el mapa final.
13 de setembre 2006

 

Fricomania


Objectiu: veure a la televisió de la planta baixa els vídeos i pel·lícules que hi ha a l'ordinador del pis de dalt sense haver de gravar discs, o veure-hi pel·lícules en Divx gravades a CD o DVD.


Solució: Aquesta caixa de fusta que ens presenten els nostres amics Ultraman i Gan-Q, uns quants components vells i eines adecuades.


Un parell de ports USB i un sol ventilador, regulat segons la temperatura del processador.


D'esquerra a dreta: Font d'alimentació, connector de teclat, sortides S-Video/DVI/VGA, connector ethernet, i sortida d'audio.


Processador: AMD K6-III 400 MHz
Memòria: 64 MB PC100 SDRAM, en 2 mòduls
Placa base: Superpower SP-A586B (Baby AT), Socket 7, xipset ALi Aladdin V
Targeta gràfica: (GeCube) Ati Radeon 7000 AGP, 64MB DDR, sortida TV
Targeta So: ISA, amb xip C-Media 8330
Targeta Xarxa: PCI, amb xip Realtek RT-8139 (10/100Mb)
DVD-ROM: Pioneer DVD-104SZ (DVD: 10x, CD: 40x)
Disc Dur: Seagate ST32122A (2.11GB)
Mides (cm): 38 * 29.5 * 11.3

L'ordinador és prou potent per veure vídeos en MPEG-4 (Divx, Xvid...), però no per reproduïr DVD. Cap problema, ja que d'això se n'encarrega el DVD que hi ha sota.Software: GeexBox, basat en GNU/Linux. Més lleuger que MythTV, es carrega ràpid, munta els fitxers compartits de la xarxa automàgicament, apaga el disc dur per no fer soroll...La font d'alimentació és d'un 386, d'uns 40W. La targeta de xarxa va connectada a un punt d'accés sense fils Conceptronic C54APM en mode client. El punt d'accés esta connectat a la sortida de 220V de la font, així només està engegat quan el PC ho està. De moment el trasto es controla amb un gamepad, més endavant potser hi posaré un comandament a distància.

Buscant una imatge divertida, he trobat en Zoidberg fent un festí. Uf... He batut el rècord de llargada de post...09 de setembre 2006

 

Visca Pèrsia lliure!!!


Fuck Jaffar! Gora Jordan Mechner!Passar-se el Prince of Persia a les 3 de la matinada és una d'aquelles coses que t'alegren la vida.04 de setembre 2006

 

El caçador caçat


Per sort, els blogs de blogger no caduquen al cap d'un temps si no hi escrius res i permet buits com el que ha sofert aquest durant les vacances. En fi, a veure si torna a arrancar el frnètic ritme de publicació que portavem fins ara!


Per fer més agradable el retorn de les vacances, una breu nota luctuosa: s'ha mort el Caçador de cocodrils, Steve Irwin. (Referències: The Courier Mail, The Guardian)
Personalment, el trobava una mica odiós i estressant, però he de reconeixer que ha tingut una mort força friqui: mentre filmava un documental ha sigut atacat per una rajada, que li ha clavat l'agulló al pit. Ouch!

(Vist a Slashdot)