<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d21302777\x26blogName\x3dCaptain+Greedo\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://captaingreedo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/\x26vt\x3d6731090629841357909', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Autors:

samnmax
Captain Greedo

Search your feelings
You will know it to be true
Cerca al blog



Arxius

Mitomania:

Videojocs clàssics Sèries mitiquèrrimes Sèries flèntiques Còmics hèctics Còmics mèlfics
Optimitzat per a la Rabosa de Foc

Locations of visitors to this page
    Subscriu-te

26 de maig 2008

 

Blugrrb blub glubr


Seguint amb el tema dels mapets que tant agrada a captaingreedo, he trobat aquest que mostra com quedaria la costa si pugés el nivell del mar. El millor és ser catastrofista i triar el màxim increment, de 14 metres:


Flood Maps


Simcity: Menu > Disasters > Flood



23 de maig 2008

 

Segueix la línia


Actualització: Confirmat, és un muntatge, però tenia la seva gràcia.


Avui en dia no et pots creure res del que surti a Internet, però encara que sigui un muntatge he trobat la idea força flèntica. El senyor August Zachrisson va ficar un GPS dins d'una maleta i després la va enviar per tot el món amb una empresa de missatgeria. Va donar instruccions precises (PDF) dels llocs per on volia que viatgés i va fer que la seva posició s'anés desant. Quan la va rebre 55 dies després, va traslladar el recorregut que havia fet la maleta sobre el mapamundi i tatxan!, va apareixer un autoretrat del artista.



Per cert, la maleta va passar per Tarragona.



20 de maig 2008

 

Tot ha acabat




Ha sortit. Tal com va arribar, ha decidit ignorar-nos i marxar. Fins que decideixi tornar.



18 de maig 2008

 

Està dins...




Ha entrat. S'ha escapat. No sabem on és. Totes les batudes han sigut inútils. Quan cau la nit sentim la seva presència al nostre voltant. Muntarem guàrdia per torns, esperant el seu atac final.

Només ell sap quan durarà aquesta angoixa. Seiem i esperem, amb els ulls clavats en la foscor. Seiem i esperem.



12 de maig 2008

 

Seven Ages of Rock




Captain Greedo, secció cultura musical, recomana fermanent la visualització de la sèrie de documentals de la BBC Seven Ages of Rock. Es tracta de set capítols (evidentment) que recorren la història de la música rock (evidentment)*:

  • The Birth Of Rock (Blues-based Rock 1963-70)

  • White Light, White Heat (Art Rock 1966-80)

  • Blank Generation (Punk 1973 - 1980)

  • Never Say Die (Heavy Metal 1970 - 1991)

  • We are the Champions (Stadium Rock 1965)

  • Left of the Dial (Alternative Rock 1980)

  • What the World is Waiting For (Brit Indie)




Cadascún d'ells es centra en les principals figures del període, i repasa els grups més influents amb entrevistes, gravacions en directe, etc. Com tots els documentals musicals, vaja...
Em sembla que l'emetien al canal 33 (dijous cap a les dotze de la nit?), però la veritat és que no sé si encara està en antena. La podeu online veure de forma força precaria, per exemple aquí, però val la pena intentar aconseguir-la d'una forma més, ejem, equina.



* amb tots el matisos estilístics possibles, que ja estic sentint els crits d'indignació d'alguns puristes!



10 de maig 2008

 

Yeah




No m'he pogut resistir



08 de maig 2008

 

Volkskunst


Navegant navegant he trobat un petita joia. Des d'aquesta página (secció "Abruf der Hefte") es poden consultar, en format PDF, tots els números de la revista Simplicissimus, una revista satírica alemanya publicada desde finals del segle XIX als anys 60 del segle XX. Malauradament, els meus coneixements de la llengua de Goethe són pràcticament nuls, però he trobat magnífiques algunes de les ilustracions que hi apareixen.









També m'han agradat moltíssim alguns dels nombrosos anuncis que hi ha al final de la revista:













Hi ha centenars de números, ideals per perdre-hi una bona estona.



06 de maig 2008

 

Anuncis modestos


A banda de molestos, els anuncis d'Internet també poden ser molt modestos, com ara aquest que hem trobat i que afirma que som el visitant número "3,367,798,853", més o menys la meitat de la població mundial.


Espereu! Al cap d'uns dos minuts han actualitzat el marcador! Sembla que hi ha hagut 666.930.338 visites més en aquesta estona, apujant el comptador fins a "4,034,729,191". Cal dir que s'ha batut el rècord de trànsit a Internet.




02 de maig 2008

 

if numPosts==100 print "Visca!"


Aquesta és l'entrada que fa 100 a captaingreedo. Volem agrair als pocs que encara ens seguiu que de tant en tant passeu a veure si ens dignem a publicar alguna cosa nova.




Els reconeixeu tots?

Resposta:
Miś Uszatek (Osset Feluc), Stan (Monkey Island), Hypnotoad (Futurama), Príncep George (L'Escurçó Negre),Charles Montgomery Burns, Comerciant (Xenon 2), Kermit (Rana Gustavo), Arturo Benedetto Giovanni Guiseppe Pietro Archangelo Alfredo Cartoffoli de Milano, Drinky Crow (Maakies), Parasaurolophus, Rastan, El Papa Espacial (Crocodylus pontifex), Daffy Duck (Pato Lucas), Herbert (La Mazmorra) i Rantanplan (Lucky Luke)