<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d21302777\x26blogName\x3dCaptain+Greedo\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/\x26vt\x3d4868541815134982328', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Autors:

samnmax
Captain Greedo

Search your feelings
You will know it to be true
Cerca al blogArxius

Mitomania:

Videojocs clàssics Sèries mitiquèrrimes Sèries flèntiques Còmics hèctics Còmics mèlfics
Optimitzat per a la Rabosa de Foc

Locations of visitors to this page
    Subscriu-te

24 de març 2006

 

Web 2.0 vs Star Wars


Atenció! Molt geek-freak!

Quan es barregen conceptes de l'òrbita Geek com Web 2.0 amb temes de l'òrbita Freak com SW neixen coses com aquesta. Es tracta d'un test on heu de decidir si una sèrie de noms com nuvvo o oyogi fan referència a un o altre tema. Com podeu comprovar, només per a gent bastant malalta. (Captain Greedo ha obtingut 32 punts)

(Via Microsiervos)23 de març 2006

 

Volando voy...La UE ha publicat la llista de les 96 companyies que tenen prohibit volar dins dels seus límits. La llista està formada exclusivament per companyies africanes i asiàtiques, amb una sorprenent abundància de companyies de la República Democràtica del Congo (51!!). La veritat és que l'espai aeri de la RDC deu fer una mica de por. Molen alguns noms pintorescos com Wimbi Diri Airways, Air Rum (juajua) o Uhuru Airlines. Personalment, la que més agrada a Captain Greedo és Galaxy Corporation. Però tranquils, si teniu bitllets amb Air Bangladesh o Buraq air, aquestes si que poden volar per la UE amb restriccions!
Per cert, visitant la pàgina de les linies aerees nord-coreanes i la pàgina oficial d'aquest acollidor país he trobat aquest video de promoció. A veure si algú s'anima i ens explica com li ha anat!
15 de març 2006

 

La primavera la sang altera...


... i si no que li diguin al micos rhesus de la ciutat xinesa de Guiyang. Es veu que degut a la falta de femelles, els micos mascles estan una mica alterats i s'han tornat una mica violents. L'any passat van atacar 505 visitants, van destruir mobiliari i desestabilitzar l'ecosistema. Un drama, vaja. Podeu veure més escabrosos detalls aquí (en) i aquí (ca).


Esfereïdores imatges de la fúria simiesca
contra una innocent cabina de telèfon.
Font:ChinaDaily


Aquesta notícia ens ha recordat aquell mític titular que va aparèixer fa uns sis anys:
Les granotes mascle de Dorset copulen amb nans de jardí, per la manca de femelles
Una brutal demostració dels perills de trencar el fràgil equilibri natural! (+info)13 de març 2006

 

This will be a day long remembered......it has seen the end of the Puzzle and it will soon see the end of the Rebellion.Peces: 10.000
Mides: 240x136 cm
Autors: samnmax, progenitors, Captain Greedo (aquest en menor mesura :)
08 de març 2006

 

Airbus madness


No sabia que era tan fàcil muntar un bitxo d'aquests!!
Veure video al YouTubeHo he trobat al blog Por fin es viernes!06 de març 2006

 

Flushed AwayNo, els responsables del blog no estaven morts ni incapacitats, simplement s'han hagut de dedicar a ...mmm ... altres assumptes.

Una bona noticia per als amants de l'animació (ja sé que fa mil anys que se sap i que aquest post estarà superdesfasat, però sóc una mica lent, que hi vols fer). El "gigante de la animación" Dreamworks i la supercanyera Aardman Studios (siusplau visiteu la seva web, de les més bones que he vist. Imprescindible!) están preparant una nova pel·lícula. Flushed Away (de traducció semiimpossible, seria un "Tirats pel wàter" o "Tirats de la cadena"), explica la història de dos rates que viuen en un pis de la zona pija de Londres i que per via wateril van a parar a les clavegueres de la city. He de confesar que aquest argument amb tocs escatològics (rates, wcs, calvegueres,...) té pinta de ser força divertit, i més venint de les ments de la Aardman. El que inquieta una mica a les tropes de Cpt. Greedo és el canvi de tècnica que suposa passar de l'animació amb plastilina a la digital, tot i que s'estigui venent la pel·li com una barreja entre les dues. Esperarem a tenir més dades per donar la nostra totalment prescindible opinió.

Flushed Away: pels impacients, el trailer
Aardman Studios: Flentic man!

P.d. Ja que parlem de cine, razzie al pitjor actor per Hayden Christensen jua jua. Don't uderestimate the power of the Dark Side!