<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d21302777\x26blogName\x3dCaptain+Greedo\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dca_ES\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://captaingreedo.blogspot.com/\x26vt\x3d4868541815134982328', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Autors:

samnmax
Captain Greedo

Search your feelings
You will know it to be true
Cerca al blogArxius

Mitomania:

Videojocs clàssics Sèries mitiquèrrimes Sèries flèntiques Còmics hèctics Còmics mèlfics
Optimitzat per a la Rabosa de Foc

Locations of visitors to this page
    Subscriu-te

18 de desembre 2007

 

M'agrada Achewood
M'agrada Achewood. Estic enganxat a la seva tira diària i passo molta estona repassant el seu arxiu. M'és igual que hi hagi fòrums amb milers i milers d'entrades, que el seu article de la Wikipedia sigui més extens que el de molts països o que hagi sigut escollit com a còmic número 1 per la revista Time (l'opinió de la qual m'interessa molt poc en general). Fa uns mesos vaig arribar a una de les seves tires per casualitat i poc a poc m'ha anat atrapant. No crec que sigui una tira que t'enganxi a la primera, sinó que de mica en mica vas coneixent el caràcter dels personatges, les històries recurrents i el tipus d'humor que s'hi troba.Achewood: tira 27/11/2007


Tot i que és impossible de classificar o resumir, quatre dades per que us en feu una idea: el seu autor és Chris Onstad i el primera tira va aparèixer l'Octubre del 2001. No us espereu grans sagues interminables, no hi ha cap argument general, sinó petites històries que duren una desena de tires com a molt (a la web els podeu trobar com a "Story arcs"). L'humor varia des de l'escatologia a l'absurd més absolut. La llista de personatges és extensa (Ray, Roast Beef, Theodor, Philippe...) , ja els anireu coneixent si us animeu a seguir-la.Here comes a special boy!


De l'habitualment fètid món dels webcomics, Achewood és el que més m'agrada amb diferència. Us animo a que hi doneu un cop d'ull i tingueu paciència si no hi connecteu a la primera.
12 de desembre 2007

 

Check this out, bro!Whoaa!Atenció a la increïble col·lecció d'anuncis de roba dels anys 70 que podeu veure aquí! Algunes d'aquestes solapes desafien les lleis de la física! Sembla que són d'una casa que es diu (o deia) "Eleganza".10 de desembre 2007

 

Jerbus al poderImatge: BBC

Em declaro des d'aquest moment absolut seguidor del jerbu d'orelles llargues (Euchoreutes naso),que he conegut a través d'aquest article de la BBC. Hi podeu veure un parell de vídeos de la increïble bestiola. Si els jerbus ja són flèntics, aquest encara més.
Coses així t'alegren la primera hora d'un matí de dilluns.

Actualització:
03 de desembre 2007

 

Habemus pupa


Haureu vist que tenim una nova joguina! Una webcam que controla l'apassionant vida d'una pupa en rigorós directe! Aquí teniu la seva història:El 14 d'octubre vam descobrir al jardí una eruga. Era molt grossa, verda i sucosa. Vam decidir no menjar-nos-la, només fer-li fotos.
La vam fer pujar a una fulla i la vam posar damunt de la morera, a veure si menjava. De seguida vam veure que tornava a baixar pel tronc fins al terra.


Vam deixar-la deambulant per la gespa i vam consultar la "Història Natural dels Països Catalans", on vam poder identificar-la com una Acherontia atropos, "L'Esfinx de la calavera". Uau. Quan es fa papallona surt una bèstia així:


(foto: wikipedia)


Després vam trobar un blog (Planeta Insecto), on diu que l'eruga s'ha d'enterrar per fer la pupa (crisàlide). I nosaltres encara la portàvem més amunt! La vam deixar en un test amb terra i es va enterrar poc a poc:El 4 de novembre la vam desenterrar i aquest era el seu aspecte:


(la pupa és la de la dreta)
Des de llavors l'hem tingut a casa, en una caixa de cartró, en un armari. Però avui llancem una primícia mundial, a la columna de l'esquerra podeu seguir l'apassionant vida de la pupa amb la PupaCam! La webcam amb més moviment de la xarxa! Aviseu-nos si veieu sortir l'imago (la papallona)!